Wordt jij partner van DwarsdoorSalland?

Je woonomgeving is heel belangrijk voor hoe prettig je woont. Pijlers daarvoor zijn een goede school voor de kinderen, een winkelcentrum met kwaliteit, horeca, een theater, goede journalistiek en platforms om informatie uit te wisselen. Een groene omgeving, ruimte om te genieten van de natuur en een plek om fysiek en vooral metaal fit te blijven. Je merkt het eigenlijk helemaal niet zo als het er allemaal is, en misschien kun je ook niet echt benoemen wat je mist als één van deze bovenstaande pijlers er niet is.

Voor ieder individu in de samenleving zijn deze pijlers belangrijk. Voor de samenleving als geheel is het weer belangrijk dat iedereen zich prettig voelt. Voor ondernemers zoals u is dat ook weer van belang. Er is zelfs een economische theorie die steeds meer aanhangers kent:

Entrepreneurial Ecosystems’. Ondernemend ecosysteem. Die zegt dat als het jouw omgeving goed gaat, dat het jou als ondernemer ook goed gaat. Een ondernemer zou daarom ook zeker in zijn of haar omgeving moeten investeren om het hem of haar zelf en daarnaast het bedrijf goed te laten gaan.

DwarsdoorSalland werkt aan één van die pijlers voor Salland. Wij leggen de wandelpaden van Salland bloot met allemaal mooie en vooral afwisselende routes. Vaak ook op plekken waar je zelf niet zo gauw een wandeling zou maken, of op plekken waar je zonder onze site niet zou komen.

Door middel van wandelen met GPX proberen we de inwoners van Salland te enthousiasmeren om gebruik te maken van onze wandelingen, en dat lukt inmiddels al aardig. Onze routes zijn inmiddels al 13064 keer bekeken.

Daarnaast willen wij wandelen een extra dimensie geven door onze samenleving hierbij te betrekken. Wij vragen wandelaars verhalen te delen bij onze wandelingen die wij vervolgens publiceren op ons platform. Daarnaast gaan we starten met het concept Dwars door Salland met…. waarbij we bekende en onbekende Sallanders meevragen voor een stukkie ‘kuieren’. Jij als potentieel partner haalt hier veel voordeel uit.

Als ondernemer kun jij ons helpen om bovenstaand concept verder te ontplooien. Graag plannen wij een gesprek met je in om dit idee verder toe te lichten.

Lijkt je dat wel wat? Laat gerust van je horen door contact op te nemen via info@dwarsdoorsalland.nl of gebruik onderstaand formulier.