Rondje Broekland – Middel

De wandeling tussen Broekland en Middel verrast iedere kilometer. Als je de streek niet kent ga je deze wandeling nooit ontdekken. Dus daarom doen wij dat voor jou. ?
Wat helpt om hier een mooie route te lopen is de ijver van Broeklanders om paden van oudsher begaanbaar te houden of weer opnieuw aan te leggen. Het brengt je kruip door sluip door op de achterafweggetjes die je maar net moet weten te liggen.
Tegen Middel aan is het trouwens al net zo. Op de kaart kom je een klein stukje bos tegen. Maar ín het bos blijkt er een prachtige wandelpadenstructuur te zijn.
Je wandelt ook achter een boerderij langs over het kerkepad naar de Boskamp. “Eigen weg’ staat er aan dat kerkepad en ‘hier waak ik’, maar de hond is al net zo vriendelijk als de eigenaar: “Maar natuurlijk mag je hier wandelen”

Categorie:Rondwandeling
Afstand:11,7 km
Moeilijkheid:normaal
Route is WEL toegankelijk voor honden Route is NIET geschikt voor rolstoelen en kinderwagens
Downloads
GPX PDF
Kaart
501 x gelezen
1 reactie
René & Evelien schreef:

Wat begon als een druilerige mistige dag, werd met het verstrijken van elke meter tijdens deze wandeling een steeds mooiere dag. Het waterige zonnetje deed steeds beter zijn best en zorgde zodoende voor een prachtig decor. Nooit geweten dat onze ‘achtertuin’ zoveel moois te bieden heeft.
Voor herhaling vatbaar tijdens elk jaargetijde! Chapeau voor de mensen die deze wandeling hebben uitgezet!

Laat een reactie achter

Alle velden zijn verplicht; het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.